باید اقدام کنیم که مجاب به پرداخت حقوق ماهیانه ما شوند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۵ #42763135

باسلام ؛ بنده و همکارانم پیمانکاران پخش یک شرکت پخش سراسری هستیم و مدت ده ساله با قراردادهای یکساله با این شرکت همکاری داریم مدت دو ماه و ۵ روز حقوق پیمانکاران را پرداخت ننموده و می گویند فعلا از حقوق خبری نیست سوال کجا؟ و چگونه؟

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می‌توانید علیه کارفرما به اداره کار شکایت کنید.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، از طریق اداره کار شکایت مطرح کنید

مشکل خودتون رو با عنوان عدم پایبندی شرکت ب تعهداتش در قرارداد از طریق مراجع ذی صلاح پیگیری کنید

از طریق اداره کار پیگیر مطالبات خود باشید

سلام
با مستندات ومدارک کافی به اداره کار محل شرکت مراجعه کرده و علیه شرکت اقامه دعوی کنید.

با سلام
با تنظیم شکوائیه و از طریق اداره کار میتوانید جهت احقاق حق خویش اقدام بفرمایید
البته اداره کار سایتی طراحی نموده که نیاز حضوری به اداره کار نخواهد بود و از طریق این سایت میتوانید شکایت خود را تنظیم نمایید

باید به اداره کار شهرتان مراجعه کنید و با مستندات کافی علیه او اقامه دعوی کنید