در صورتی که شخص اموالی به نام خودش نداشت خانم باید چیکار کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۶۹ #42747164

برای مهریه در بخشنامه جدید اعلام شده خانم ها به ثبت اسناد و در مورد اموال اقدام کنن

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده به دادگاه ارسال میشود و دستور جلب میتوانید بگیرید

سلام، پرونده به دادگاه ارجاع شده و ایشان محکوم خواهند شد و اگر دادخواست اعسار دهند مهریه تقسیط می شود در غیر این صورت می توانید تقاضای صدور دستور جلب نمایید.

درود
تقاضا مختومه شدن پرونده و ارسال به دادگاه را از ثبت داشته باشید در دادگاه اگر تقسیط نشد می توانید جلب بگیرید

می توانید درخواست حکم جلب ایشان را به دادگاه بدهید.

سلام
اگر زوج اموالی نداشت پرونده به دادگاه ارجاع می شود و زن می تواند حکم جلب بگیرد.