حساب شرکت در طلاق چگونه غیر قابل توقیف میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۲ #42721760

چیکار کنم حساب شرکت در طلاق قابل توقیف نباشد چه تغییراتی باید انجام بدم

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شخصیت شرکت از سهامداران و اعضا جداست به علت بدهی شخصی حساب شرکت نباید توقیف شود.

سلام
شخصیت شرکت جدا و فارغ از شخصیت اعضا می باشد. لذا غیر قابل توقیف است.

با سلام
حساب شرکت در این گونه موارد قابل توقیف نیست.شرکت، شخصیت حقوقی اش متفاوت از شخصیت حقیقی هر یک از مدیران و شرکاست.

درود بر شما، حساب شرکت بابت بدهی شخصی اعضا قابل توقیف نیست. شرکت خود به عنوان یک شخصیت حقوقی مستقل بوده و حساب آن نیز مستقل است.

حساب های شرکت توقیف نمیشود.شرکت شخصیت حقوقی مستقل دارد.

حساب شرکت سهامی (دارای شخصیت حقوقی) بابت بدهی شخصی مدیران و سهام داران قابل توقیف نیست .