با توجه به خوف جانی و جدایی طولانی مدت و نداشتن رابطه، میشه طلاق گرفت یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۶ #42714628

سلام
مدت دوسال هست که با همسرم اختلاف داریم
و جدای از هم زندگی میکنیم
تمکین او بخاطر خوف جانی رد شد
بعد از ان من درخواست طلاق دادم و استناد به این موضوع کردم همسرم موجبات ازار روحی مرا فراهم کرده و توجهی به نیاز های شخصی م ندارد و نه حاضر به زندگی و نه به طلاق نیست
بعد از آن همسرم فورا دادخواست تمکین مجدد داد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ترس جانی مصادیقی دارد که باید حادث شده باشد پس بنا بر اظهاراتی که گفتید طلاق صادر نمیشود برای تسهیل در امر طلاق شما باید دادخواست عدم امکان سازش تقدیم دادگاه کنید ودلایل خود را بیان کنید در خواست طلاق توسط شما میتوانددر مواردی بضرر شما شود و نهایت نیز طلاق صادر نخواهد شد و همانطور که مهریه را حق زن میدانند و قابل اسقاط نیست برای مردنیز این حق قابل اسقاط نیست وطلاق فقط به اذن مرد صادر میشود مگر درچند مورد که باید برای دادگاه احراز شود

با سلام
اولا در صورت اثبات خوف جانی همچنان دادخواست تمکین زوج رد خواهد شد
دوما در صورت اثبات عسر و حرج از سوی زوجه ، زوجه میتواند تقاضای طلاق نماید

سلام . طلاق به درخواست زن در قانون باید مطابق با ماده ۱۱۳۰ قانون مدنی باشد . بحث خوف جانی یک مورد از دلایل ماده ۱۱۳۰ هست . تمکین مجدد هم چنانچه خوف جانی همچنان باشد مجددا رد میشود
اما موضوع طلاق شرایط خاصی دارد و محاکم با سختی و با دقت ویژه ای به ان رسیدگی میکنند موفق باشید

سلام
نداشتن رابطه جنسی صرفا منتسب به زوج باشد، می توانید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج تقدیم دادگاه خانواده کنید

بسمه تعالی : فرض موارد مذکور ابتدا خدمت شما عرض کنم :
۱) خوف جانی مصادیقی دارد که باید حادث شده باشد
۲) بنا بر اظهاراتی که فزمودید طلاق صادر نمیشود
۳) برای تسهیل در امر طلاق شما باید دادخواست عدم امکان سازش تقدیم دادگاه کنید که مواردی که مرقوم فرمودیذ موجب آن شود
۴( در خواست طلاق توسط شما میتواتددر مواردی بضرر شما شود و نهایتاا نیز طلاق صادر نخواهد شد بنا بر سند فقهی _ الطلاق بالساق ید الرحال ) و همانطور که مهریه را حق زن میدانند و قابل اسقاط نیست برای مردنیز این خق قابل اسقاط نیست وطلاق فقط به اذن مرد صادر میشود الا چند مورد که شما یقینا نمیتواتنید از آنها بهره ببرید

با سلام
اگر موارد فوق الذکر برای دادگاه اثبات شود .میتواند از مصادیق عسر و حرج بوده و منجر به صدورحکمطلاق شود

با سلام
خوف جانی را باید اثبات نمایید وگرنه دادخواست الزام به تمکین او منجر به محکومیت شما می شود...
ضمنا ترک زندگی توسط زوج، اگر بیش از ۶ماه به طول بیانجامد، می تواند برای زوجه ایجاد حق طلاق نماید