شکایت برای اعمال تغییر شغل چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #42705721

من در یک شرکت در قسمت نگهبانی بصورت ۲۴ ساعت پست و ۴۸ ساعت استراحت نزدیک به ۱۲ سال است مشغول کار هستم ( قراردادم هرسال تمدید میشه) - با توجه به اینکه واحد حراست شرکت قسمتهای مختلفی مثل آموزش و پرسنلی و امور اداری و حفاظت فیزیکی که قسمت نگبانی هم زیر مجموعش میشه، بصورت اداری هم نیرو داره... -بنده با توجه به اسکارهای عمیق پوستی و آسیب و انحراف شدید بینی ۲ بار عمل جراحی صورت ( هربار بیهوشی کامل ) داشتم و دکترم که یکی از بهترین دکترهای فوق تخصص جراحی پلاستیک و استاد دانشگاه هست بعد از عمل ۲جراحی برای شرکت مربوطه نامه نوشت و تاکید شدید کرد که اینجانب شیفت شب نداشته باشم ( یعنی ادامه کارم بصورت اداری باشه ) - تاکید مهم کرد که عدم استراحت شبانه و استرس احتمال من در واحد حراست یک شرکت درقسمت نگهبانی بصورت ۲۴ساعت پست و ۴۸ ساعت استراحت نزدیک به ۱۲ سال است مشغول کار هستم (قراردادم بصورت قرارداد کارگری با شرکت و در واحد حراست ثبت شده ولی اصلا قید نشده که اداری باشم یا شیفتی....هرسال تمدید میشه) -تاکید مهم کرد که عدم استراحت شبانه واسترس احتمال خطر بازگشت اسکار و آسیب جبران ناپذیر و عدم روند بهبودی وجود دارد. با توجه به اینکه یعد از جراحی های صورت گرفته، من در حال ادامه روند درمان، مرحله لیزر درمانی در هر ۲۰روز و بعد مرحله کاشت ریش هستم...و ادامه دارد... ( *ضمنا جراحی ها و درمان با لیزر صورت من به هیچ وجه به زیبایی مربوط نمیشه و کاملا جنبه ترمیمی و درمانی دارد ) *میخواستم لطف کنید اگه منو راهنماییم کنید تا میتونم روی نامه دکتر و شرایط حالم اقدام کنم؟ -یا مسئول بالا دست من میتونه نامه و دستور پزشک و تقاضای منو برای بهبود سلامتی و روند درمان نادیده بگیره؟ [ ممنون میشم اگه منو راهنمائیم کنید با توجه به احتمال خطر بازگشت اسکار و آسیب جبران ناپذیر و عدم روند بهبودی وجود دارد... ضمنا : بعد از جراحی های صورت گرفته، من در حال ادامه روند درمان، مرحله لیزر درمانی در هر ۲۰روز و بعد مرحله کاشت ریش هستم... و ادامه دارد... ( * ضمنا جراحی ها و درمان با لیزر صورت من به هیچ وجه به "زیبایی" مربوط نمیشه و کاملا جنبه ترمیمی و درمانی دارد ) *میخواستم لطف کنید اگه منو راهنماییم کنید تا میتونم روی نامه دکتر و شرایط حالم اقدام کنم؟ - یا مسئول بالا دست من میتونه نامه و دستور پزشک و تقاضای منو برای بهبود سلامتی و روند درمان نادیده بگیره در صورتی که با اینکارش موجب آسیب حبران ناپذیری؛ چه از لحاظ جسمی وچه از نظر روحی و روانی به من میشه!؟؟ [ممنون ومتشکر میشم اگه منو راهنمائیم کنید]
البته اگه بصورت تبصره یا ماده یا قانونی که مستند باشه منو راهنمایی کنید سپاس گذارتون میشم....

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت عدم موافقت مسولین شرکت ، شما میتوانید از طریق اداره کار شکایت بر علیه شرکت با استناد به مدارک پزشکی موجود و نظریه پزشک معالج اقدام قانونی نمایید و با ارجاع پرونده شما به کمیسیون پزشکی چند نفره ، تصمیم نهایی اتخاذ گردد.
ضمنا در صورت عدم موفقیت از اداره کار ، میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت نمایید.