اگر در دادسرا حاضر نشوم چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۳۳ #42700696

سلام.
پایور فراری ناجا هستم و از دادسرای نظام تلفنی تماس گرفتن که هفته بعد هر روزی که خودت خواستی پاشو بیا. سامانه ثنا هم دارم. نگاه کردم دیدم پروندم ثبت شده ولی هنوز ابلاغیه نیومده. اگر نرم مشکلی پیش میاد؟ میخوام منتظر بمونم که توی سامانه ثبت بشه بعد برم

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اتهام شاید قاصی قرار جلب صادر کند بهترین کار این است در اولین فرصت خود را به مرجع معرفی نمایید.

محتمل است قرار جلب به دادرسی برای شما صادر گردد زیرا از طریق تلفن شخصا به شما اعلام شده که حاضر شوین ممکن است بخاطر یک سری مشکلات ابلاغ الکترونیکی دیر برسه

بهتره مراجعه نماییدتا مشکل جلب به علت عدم حضور نداشته باشید

بهتر است حاضر شده و در مقابل اتهام انتسابی از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید.

سلام، می توانید تا زمان ارسال ابلاغیه منتظر بمانید...

درود
خیر فقط اگر ضرورت وجود داشته باشد جلب می شوید.

با سلام
احضار متهمان نظامی از طریق فرمانده یا مسؤول مافوق انجام می‌گیرد، اما در موارد ضروری یا در صورتی که به متهم در یگان مربوطه دسترسی نباشد، احضار از محل اقامت صورت می‌گیرد و مراتب به اطلاع فرمانده یا مسؤول مافوق می‌رسد در صورت اطمینان تماس حاضر شوید .‌