آیا به جرم آدم ربایی میشه از شوهر شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱,۳۱۷ #42657469

سلام و خسته نباشید.. مردی زن را به جرم رابطه مجازی با مرد غریبه کتک زده و با دست شکسته زوجه را بیرون کرده. بعد از دوماه روند پرونده در حال پیگیری هست و زن دو روز پیش موفق به گرفتن فرزند خود شده به مدت ۲۴ ساعت و فردای آن روز تحویل داده امروز از کلانتری تماس گرفتن که بیا مدرک شناسایی که جا گذاشتی بگیر. زوجه به همراه مادر رفته و جلوی کلانتری زوج و زوجه شروع کردن به بحث و مادر فقط دیده دخترش خودشو پرت کرده جلوی ماشین و از حال رفته و شوهرش بغلش کرده و انداخته تو ماشین و رفته و مادر نتونسته کاری کنه.. الان ۴ ساعته از دختر بی خبر هستند و به شماره همسر هرچی زنگ میزنند در دسترس نیست. الان باید چکار کرد؟ممنون

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر مصداق آدم ربایی نیست
ولی میتوانید از طریق دادسرا و آگاهی پیگیر وضعیت دختر خود باشید

با درود جرم آدم ربایی محقق نشده است

درود آدم ربایی نمی باشد ....

با سلام. عنوان آدم ربایی در این مورد صدق نمی‌کند.

عمل همسر شما مصداق جرم آدم ربایی نمی باشد

خیر چون فرزند اوست مصداق ادم ربایی معنایی ندارد

با سلام
خیر اولا این امر مشمول جرم آدم ربایی نخواهد بود
دوما میتوانید از طریق مراجع مربوطه جهت کسب اطلاع از وضعیت فرزندتان اقدام نمایید .