هیچ ابلاغیه یا خبری از سمت دادگاه یا پلیس فتا نیامد و کلا من به پولم نرسیدم، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۹۴ #42642795

سلام خدمت وکلای عزیز
حدود ۲ ماه پیش برای شخصی طی چند ۴ مرحله از کارتهای به نام خودم کارت به کارت داشتم برای خرید کالا که وی نه مبلغی رو برگردوند نه کالایی فرستاد و به پلیس فتا و دادگاه شکوائیه تنظیم کردم
و ابلاغیه ها برای بنده اومد
و ابلاغیه نهایی مبنی بر رای صادره نهایی هم بعد ۱ ماه پیگیری شخصی خودم صادر شد ولی دیگه هیچ ابلاغیه یا خبری از سمت دادگاه یا پلیس فتا نشد و کلا من به پولم نرسیدم
الان ۱ ماهه میگذره اما هیچ خبری نیست
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سپاس

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر حکمی به نفع شما صادر شده و این حکم قطعی گردیده لذا میتوانید از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم جهت اجرای حکم اقدام بفرمایید

سلام رای باید ابلاغ شود و اگر اعتراض ندارید بعد از گذشتن مهلت تجدید نظر قطعی میشه و باید تقاضای اجرای حکم را بدهید ،حضوری پیگیری نمایید

درود بر شما
رای احتمالا غیابی به نفع شما صادر شده و فرصت واخواهی و تجدیدنظر خواهی هم سپری شده
میتونید به دادگاه مراجعه کنید و تقاضای اجرای حکم کنید

اگر رای صادر و قطعیت یافته درخواست اجرائیه حکم کن

البته مشخص نیست که رای نهایی منظور شما دقیقا قرار نهایی دادسرا است یا حکم قطعی دادگاه، نظر به اطلاق کلام اگر معنا را حکم قطعی در نظر بگیریم ابلاغ جدید موضوعیتی ندارد، شما میتوانید تقاضای صدور حکم جلب یا توقیف اموال محکوم علیه را از اجرای احکام بخواهید

با سلام واحترام اگر منظور شما قرار باشد همون رای نهایی بعد از صدور چنانچه قرار جلب صادر شده باشد پردنده به دادگاه ارسال می شود و پس از تعیین شعبه برای شعبه وقت جلسه رسیدگی ابلاغ خواهد شد موفق و پیروز باشید

اگر رای ابلاغ شده و اعتراضی نشده و قطعیت یافته باید تقاضای صدور اجراییه کنید