اگر شکایت بکنم حق خرید به چه کسی داده می‌شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #42626449

سلام
وقت بخیر
من و دوستم دو سال پیش یک غرفه در پاساژی به صورت شراکتی به صورت ۵/۵ دانگ من و ۰/۵ دانگ اوشون خریدیم و اجناس داخل غرفه به صورت نصف ،نصف شریک بودیم
الان به اختلاف خوردیم و قصد جدایی دارم اما اوشون مدام سنگ اندازی میکنم هم در خرید هم در فروش من مایلم سهم اوشون بخرم و جدا بشیم اگر شکایت بکنم حق خرید به چه کسی داده می‌شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر اداره ثبت تایید نماید که ملک مورد نظر قابلیت تقسیم ندارد شما می توانید دادخواست فروش ملک مشاع رادهید دراین صورت اگر توافق نکردید ملک به مزایده گذاشته می شود و هرکسی که قیمت بالاتری پیشنهاد نماید به او فروخته می شود.