این رای به چه معناست و چگونه باید پرونده ام را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #42618188

با سلام
دوسال پیش از شخصی مبنی بر تصرف عدوانی شکایت کردم و حتی نظریه کارشناسی سه نفره به نفع بنده بوده، ولی با اعتراض متشاکی از طرف دادگاه هیات پنج نفره کارشناسی معرفی شد،.. اما مدتی بعد برایم قرار نهایی صادر شد به این مضمون که: (نسبت به شکایت آقای ... علیه آقای ... مبنی بر تصرف عدوانی طی شماره ... مورخ/ / ۱۳۹۹/ قرار عدم صلاحیت به شایستگی دادگاه کیفری) صادر شد و پرونده مختومه است

با تشکر فراوان.

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با صدور قرار عدم صلاحیت دادگاه خود را صالح به رسیدگی ندانسته و مرجع صالح دادگاه کیفری شناخته شده است.

با سلام
هر دادگاهی صلاحیت رسیدگی به پرونده هایی دارد که در صلاحیت آن دادگاه باشد
لذا دادگاهی که به پرونده شما رسیدگی میکرده صالح به رسیدگی نبوده و پرونده با دادگاه کیفری ارجاع شده است

یعنی مرجع رسیدگی کننده خود را صالح ندانسته و پرونده را برای ادامه رسیدگی و اتخاذ تصمیم به دادگاه کیفری ارسال نموده است . از این پس باید پرونده خود را از دادگاه کیفری که در ثنا مشخصات آن اعلان میگردد پیگیری کنید .