وکالت فروش بلاعزل موتورسیکلت داده ام اما پولی بابت فروش دریافت نکرده ام، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۷۹۶ #42617822

بنده حدود دو ماه پیش یک وکالت فروش بلاعزل جهت فروش موتورسیکلت خود به یک دوست داده و تمامی مدارک و وسیله را طی یک رسید تحویل امانت به ایشان تحویل داده ام. مبایعه نامه ای بین ما وجود ندارد و با توجه به اعتمادی که به ایشان داشتم قرار شد ایشان موتور را فروخته و ظرف دو ماه پول بنده را بدهد. حال ایشان موتور را فروخته ولی از دادن پول آن بعد از دو ماه طفره می رود و بنده نیز به آن پول نیازمندم.
در واقع من پول فروش آن موتور را به ایشان در آنوقت قرض داده ام. حال چگونه می توانم به پولم برسم؟

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که فروش از سوی وکیل انجام شده باشد و با توجه به عدم مبایعه نامه بین ، شما می توانید حساب دوران وکالت را از ایشان درخواست نمایید

با سلام
ایشان موتور را فروخته اند و پول شما را باید بازگرداند و در صورت اختلاف ایشان باید اثبات نمایند که پول را به شما تادیه داشته اند.
می توانید علیه ایشان دادخواست دهید.