آیا زوجه چنین حقی دارد و میتواند برای زوج حکم جلب بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #42576415

با وجود رای قطعی نشوز زوجه ، و پرداخت نفقه و مهریه بطور کامل و همچنین صدور حکم تجویز ازدواج مجدد زوج و نیز زوجه با داشتن سابقه پرونده اقدام به خودکشی زوجه و نیز اقدام به دادخواست طلاق از طرف زوج، ولی با همه اینها زوجه دست از سر زوج بر نمیدارد و شکایت میکند که زوج روانی است . آیا زوجه چنین حقی دارد و میتواند برای زوج حکم جلب بگیرد و ادعایش این است که (زوجه) فرد اول زوج هستم و من (زوجه ) باید او را به دکتر و تیمارستان ببرم ؟ چاره کار چیست ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به نظر دعوای ایشان منطقی نیست و می توانید در قبال دعاوی که ایشان مطرح می کند تقاضای صدور قرارتامین دعوای واهی نمایید

سلام
اثبات چنین موضوعی نیاز به نظریه پزشک متخصص در این خصوص و یا نظریه پزشکی قانونی دارد حتی در صورت احراز این موضوع شکایت زوجه فاقد اثر می باشد و ایشان نمی توانند بر این مبنا حکم جلبی برای شما اخذنمایند

با سلام با شرایط فوق دادخواست و یا شکایت زوجه به نتیجه نخواهد رسید