متاسفانه نتونستم سکه جور کنم؛ آیا جلب صادر میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۷۲ #42552863

سلام خدمت شما عزیزان
من زوج هستم و موعد قسط یک سکه رسیده ولی متاسفانه نتونستم جور کنم آیا جلب صادر میشه؟ و اینکه قبل از صدور جلب به من اخطار داده میشه یا ناگهانی و بدون اطلاع جلب میکنن

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدیهی است که با قطعی شدن حکم اعسار اگر شوهر پیش پرداخت مهریه و یا اقساط را پرداخت نکند امکان جلب وجود دارد.
با این وجود تلاش این روزهای دستگاه قضا با عنایت به افزایش بی رویه قیمت سکه این است که اولا اقساط مهریه متناسب توان زوج باشد و ثانیا حتی الامکان کسی به زندان نرود به عبارت دیگر شخص معسر به زندان نرود

سلام.
باتوجه به رویه اخیر ممکن است برای تاخیر در پرداخت اقساط قبل از صدور حکم جلب تلفنی و یابصورت ابلاغ به شما تاخیر در پرداخت را یادآوری نمایند ولی اجباری نیست و میتوانند بدون اطلاعدهم جلب کنند.

با درود به درخواست محکوم له زوجه جلب صادر می‌گردد

با سلام واقعا در صورت معسر بودن اعسار بدهید

بله دررویه اخطاری میدن- جلب هم قانونا بله احتمالا باتوجه به شرایط کنونی ندن

درود
ابتدا برای قسط معوقه تماس می گیرند اگر نپردازید به درخواست همسرتان جلب صادر می شود.

درود بر شما، چنانچه زوجه درخواست جلب نمایند، بله جلب خواهید شد، لکن چنانچه مطابق اقساط تمکن پرداخت ندارید، بهتر است دادخواست تعدیل بر اعسار نیز مطرح نمایید.