فروشنده به عمد میتونه با افزایش دادن متراژ خونه معامله رو بصورت قانونی فسخ کنه؟؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۱۹ #42533117

بنده پیش خرید آپارتمان در مبایعه نامه نوشتیم و تاریخ قرارداد۹۶/۴ و تحویل۹۸/۴میباشد.

در مبایعه نامه اعیان حدود ۱۵۵متر نوشتیم و فروشنده به عمد می‌خواهد متراژ خونه رو بالا بسازه و فسخ کنه.

میتونه این کار رو بکنه؟

چون خونه ها گرون شده به هر طریقی میخواد قرارداد رو فسخ کنه.

تکلیف من چی میشه؟

من آپارتمانم را میخوام.

اگه متراژ از اون بیشتر در بیاد مثلا ۱۷۵ متر آن وقت قانونی میتونه فسخ کنه؟

این وسط تکلیف من چی میشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر فسخ و همین راحتی نمی‌باشد دادگاه هوای خریدار را دارد نگران نباشید

سلام
افزایش یا کاهش متراژ ربطی به فسخ قرارداد ندارد

اگر متراژ بیش از مقدار قرارداد شد شما به میزان مندرج در قرارداد به ازا هر متر قیمت را پرداخت می کنید

فروشنده حق فسخ ندارد،و قانون پیش فروش آپارتمان ها بیشتر نفع پیش خریدار را در نظر گرفته ،اگر از پنج درصد مساحت تعیین شده بیشتر شود شما حق فسخ دارید یا می توانید به نرخ همان سال قرار داد این اضافه متراژ را پرداخت نمایید

قطعا نمی تونه

باسلام
خیر فروشنده نمی تواند قرارداد را فسخ کند

با شلام و احترام در صورت اضافه آمدن شما قیمت آن را باید پرداخت کنید و فروشنده جق فسخ نخواهد داشت

خیر فقط شما میتوانید در صورت اضافه متراز بیش از ۵%مساحت مقرر در قرارداد انرا فسخ کنید نه فروشنده