آیا همزمان با اجرا گذاشتن مهریه از اجرای ثبت، میشه زوج را ممنوع الخروج کرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۴۶ #42503113

آیا همزمان با اجرا گذاشتن مهریه از اجرای ثبت، میشه زوج را ممنوع الخروج کرد؟
با دادخواست حقوقی نفقه ایام گذشته چطور؟
این ممنوعیت تا چه زمانی باقی می مونه؟ تا پرداخت کامل دین؟

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان تقاضای ممنوع الخروجی زوج را دارید

بله میتوانید بابت مهریه ایشان را ممنوع الخروج نماید و تا زمان پرداخت کامل مهریه ممنوع الخروجی باقی می ماند

بله می توانید چنین درخواستی را بنمایید

بله میشه زوج راممنوع االخروج کرد

سلام
یکی از مواردی که بستانکاران می توانند در اجرای ثبت بخواهند ممنوع الخروجی مدیون است

در اجرای ثبت پس از ابلاغ اجراییه می شود زوج را ممنوع الخروج کرد.
از طریق اجرای ثبت بهترین و سریع ترین ممنوع الخروجی است. صدور حکم اعسار هم رافع ممنوع الخروجی از طریق ثبت نیست. و تا پرداخت کامل دین یا رضایت طلبکار رفع نمی شود.

دادخواست های مطروحه در دادگاهها در زمان قطعیت و صدور اجراییه و عدم پرداخت دین میتواند منجر به ممنوعالخروجی به درخواست محکوم له گردد. ممنوعیت یاد شده تا زمان تسویه دین و یا خاتمه اجرای حکم به هر دلیل قانونی ادامه خواهد داشت.