ایشون تا خونه رو تخلیه نکنه نمیتونه ادعایی داشته باشه دیگه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۰۸ #42437662

سلام.
مستاجر سر موعد قرارداد بلند نشد و درخواست مهلت کرده و بنگاه شاهد هست اما سر تایمی که به توافق رسیده بودیم تخلیه نکرد و به طبع چند تا قرارداد که تا پای امضا رفته بود بخاطر اینکه ایشون تایم دقیقی برای تخلیه نمیدادن و میگفتن معلوم نیست معامله به هم میخورد اخر هفته گفتن که ۲۰٪ مبلغ پول پیش رو به من بدید تا تخلیه کنم و چون بانک باز نبود فرداش سر لج برداشتن که من نه تخلیه میکنم نه بازدید میدم ما با ایشون سر تاریخ ۱۸ ام به توافق رسیده بودیم اما ایشون زنگ زدن که من فردا میخوام بلند شم پولمو میخوام ما هم بهشون گفته بودیم که ما تا خونه اجاره نره پول نداریم که پرداخت کنیم و قبول کردن داخل قرارداد ذکر شده که روزی ۱۰۰ هزار تومن برای تاخیر در پرداخت ودیعه یا عدم تخلیه باید پرداخت بشه
اگه خالی کنه و بلافاصله درخواست ودیعه کنه چقدر طول میکشه تا به روش قانونی ما مجبور به پرداخت بشیم؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستاجر از زمان تقدیم کلید مورد اجاره به شورای حل اختلاف میتواند درخواست خسارت را بنماید .

سلام
با توجه به اینکه رسیدگی به استرداد ودیعه در صلاحیت دادگاه است ،به دلیل ازدیاد پرونده ها حد اق ۴ ماه زمان خواهد برد