برای اجرا گذاشتن مهریه قدم اول چیه؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۶ #42435085

تیا باید به دادگاه مراجعه کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درابتدا به دفترخانه تنظیم کننده سند نکاحیه مراجعه سپس به اداره اجرای اسناد رسمی شهرتان مراجعه کنید جهت سیر مراحل قانونی

درود و عرض ادب
مراجعه به دفترخانه ثبت ازدواج و سپس مراجعه به اجرای ثبت محل وقوع عقد.

سلام
بدوا نیاز به مراجعه به دادگاه نیست . ابتدا به دفترخانه ازدواج مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه کنید و بعد به اداره ثبت برای توقیف اموال بروید.
در صورتی که اموالی نداشت میتوانید به دادگاه مراجعه کنید

با سلام
اولین قدم برای مطالبه مهریه ، حضور در دفتر خانه ای است که در انجا اقدام به عقد نکاح ( ازدواج ) نموده اید میباشد که با ارایه نامه به اجرای ثبت اقدامات بعدی اغاز خواهد شد .

ابتدا به دفترخانه محل وقوع عقد مراجعه و تقاضای صدور اجرائیه بنمایید، سپس بهمراه مدارک ،به دایره اجرای ثبت اسناد و املاک محل مراجعه نمایید و اگر اموالی از شوهرتان سراغ دارید جهت توقیف معرفی نمایید

به دفتر خانه ازدواج محل عقد مراجعه کرده و درخواست اجرا بدهید وسپس به دایره اجرای ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید

به دفتر ازدواج خود مراجعه کنید