دادخواست تعیین تکلیف زندگی مشترک را چگونه باید مطرح کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۶۱۷ #42427525

سلام
با توجه به اینکه الزام به تمکین زدم ولی همسرم تمکین نکرده و بهانه اورده که تو مرا نمیخواهی و الان دادخواست تعیین تکلیف زندگی مشترک کرده
چطور میتونم از خودم در این دادگاه دفاع کنم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به اینکه انتخاب منزل مناسب از وظایف زوج به زوجه هست اما در این مورد دادگاه باید همسرتون اثبات کنه دلایلشو که سخت است و در این بین دادگاه بهنفع شماست اگر خوب دفاع کنید

سلام با توجه به این که شما حکم الزام به تمکین گرفته اید و قطعی شده ، زوجه باید به خانه برگردد . لذا عدم بازگشت به خانه دلیل خوبی است بر این که زوجه خودش باعث ایجاد بلاتکلیفی شده . چرا که وی مکلف است در خانه ای که شوهر تعیین می کند زندگی کند . بحث این که بیان شده مرد زن را نمی خواهد صرفا یک ادعاست و باید با دلیل اثبات گردد .

با درود فراوان
شما اعلام کنید که الزام به تمکین دادم ولیکن ایشان تمکین نمیکند و همسرتان را دوست دارید و میخواهید با ایشان زندگی کنید ولیکن خودشان حاضر به زندگی مشترک نیست .