۳ روز مهلت برگشت و تمکین دادن، باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #42391292

سلام همسرم اظهارنامه حق تمکین داده و چون بچه رو روز زایمان من برای گرفتن و پایین اوردن دادم دستش و دم ماشین چون من گفتم خونشون نمیرم و قبل از این دعوا و کتک زدن داشتن من تعهد خواستم ندادن برای ترس بچه بردن و الان ده روز نیوردن تو نامه قید کردن من بچه رها کردم و ۳ روز مهلت برگشت دادن من نمیدونم الان باید چکار کنم تو این ۱۰ روز اصلا سراغ منو نگرفتن و بچه نیوردن

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ دادن به اظهارنامه مذکور لازم نیست ولی اگر به نحوی شما را مورد ضرب و جرح قرار داده که نوعا قابل تحمل نباشد ملزم به تمکین نیستید لازم است برای صدمات جسمی به پزشکی قانونی مراجعه نمایید

با سلام
اظهارنامه یک ابلاغیه ای است که مخاطب موظف به پاسخگویی به آن نیست اما فی الحال در صورتی که خواهان پاسخگویی هستید میتوانید ادعای خود را در آن قید و گفته های ایشان را کذب و رد نمایید و اظهار نامه را به طرف مقابل ارسال نمایید

با سلام شما میتوانید که اظهارنامه پاسخ ایشان را بدهید

پاسخ به اظهار نامه به هیچ وجه الزامی نیست. با توجه به مواردی که بیان نموده اید فعلا ضرورتی به پاسخ وجود ندارد.