بعد از دریافت ثمن معامله؛ دیگر فروشنده را پیدا نکرد تا مریض شد و با حضور همه وراث به من منتقل کرد، من باید چه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۱ #42376193

مرحوم پدرم مورخ ۱۳۵۶ براساس مبایعه نامه تنظیمی با پرداخت ۱۲۱۰۰۰ ریال از ۱۲۲۰۰۰ ریال مبلغ توافقی قطعه زمین خریده فروشنده در صحت سلامت عقلانی و رضایت کامل متعهد شده تمامی هزینه ها بدهیها تخلف جرایم بر عهده ایشان بوده و در هر زمان به در خواست خریدار در دفتر خانه جهت انتقال سند رسمی حضور به عمل اورد ولی بعد تنظیم قرارداد و دریافت ثمن معامله در محل مبیع دیگر فروشنده را پیدا نکرد تا دو سال پیش که مریض شد و با حضور همه وراث و مبایعه نامه که همه وراث امضا کرده به من منتقل کرد و فوت کردند حال من باید چه کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باتوجه به اینکه به شما منتقل گردیده است از فروشنده تقاضا تا اقدامات لازم در قرارداد را انجام دهد

سلام، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.

درود
به طرفیت فروشنده یا وارث وی از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی ثبت کنید.

درود
با استناد به قرارداد بیع ، دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده مطرح نمایید .

با درود..
در اینخصوص جنابعالی می توانید دادخواستی تحت عنوان الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت فروشنده و در صورت فوت ایشان، بطرفیت وراث وی تنظیم و با ثبت در دفاتر خدمات قضایی جهت رسـیدگی در دادگاه محل مطرح نمایید..

باید با تقدیم دادخواست تنفیذ بیع و الزام به تنظیم سند رسمی به طزفیت مالک اولیه و وراث پدرتان طرح دعوی نمایید .

با درود الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث و فروشنده مطرح نمایید