در صورتی که همسرم توان پرداخت مهریه را نداشته باشد معاف از پرداخت می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۰ #42339517

با سلام
آیا به دلیل اینکه همسرم از شان اجتماعی خوبی برخوردار هست ولی فعلا شغلی ندارد اگر اصلا توان پرداخت نفقه و مهریه را نداشته باشد ار ان معاف میشود ؟اگر همسرم در دوران عقد مرا بی تکلیف نگه دارد و من به دنبال همسرم باشم این برای من امتیاز منفی است ؟ خودش که گفته هر کاری میتوانی بکن وقتی پولی ندارم هیچ چیز نمیتوانی از من بگیری
قصد من زندگی هست ولی با این حرف ها نمیدانم چه کار کنم؟
ممنون میشوم راهنمایی بکنید

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر توان پرداخت یکجای مهریه را نداشته باشد اعسار میدهد و اقساطی میپردازد در صورت عدم پرداخت اقساط حبس میشوند و معافیتی ندارند

سلام
مهریه در هر صورت باید پرداخت شود و صرفا زمانی از پرداخت ان معاف می شود که شما ذمه ایشان را بری نمایید
در خصوص شرایط حاکم نیز می توانید به موجب اظهارنامه از ایشان تقاضای تهیه منزل مشترک و... نمایید

با سلام از پرداخت معاف نمیشود و مبلغ النهایه با درخواست ایشان تقسیط میشود.

با سلام مهریه دین محسوب میشه از طریق دفترخانه و اجرای ثبت اقدام کنید ابتدائا بررسی میشه اگر اموالی داشته باشد یا حساب بانکی آنها را به دایره اجرا معرفی کنید تا تامین و توقیف شوند اگر مالی نداشته باشه به صورت اقساط باید مهریه شما را بپردازد.در مورد بی تکلیف گذاشتن طبق اظهارنامه ای از ایشون تقاضای تعیین تکلیف کنید