آیا امکان صدور دستور موقت منع هر گونه نقل و انتقال ملک زوج توسط زوجه به دلیل مطالبه مهریه وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۶ #42326003

زوجه درخواست منع نقل و انتقال ملک را با توجه به مطالبه مهریه درخواست نموده است آیا با توجه به اینکه این ملک تنها ملک بنده و در آن سکونت دارم دستور موقت صادر میشود؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر شما تنها یک منزل مسکونی داشته باشیدو متناسب با شان شماباشد تحت عنوان مستثنیات دین قابل توقیف نیست.

اگر ملک توقیف شود، تحت عنوان مستثنیات دین قابل رفع است

با درود تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست

با سلام
بله با تقاضای تامین دلیل از نقل و انقالات ملک جلوگیری خواهد شد که ممکن است ان را مستثنیات دین تلقی نمود

بله چون سند رسمی هست امکانش وجود دارد ولی تامین خواسته یا دستور موقت به معنای دادن مال به خواهان نیست بلکه فقط از انتقال جلوگیری می شود چه بسا جز مستثنیات دین باشد.

دستور موقت یا تامین خواسته هردو امکان پذیر است حتی اگر تنها دارایی شما یک ملک مسکونی باشد و این ملک تا پایان مرحله ی اجرای حکم مهریه غیر قابل فروش است و پس از آن شما اعتراض ماده ۲۴ قانون نحوه ی محکومیت های مالی را مطرح می‌نمایید تا در صورت امکان آن را از توقیف در بیاورید.

بله . نیاز به دستور موقت نبوده بلکه با تامین خواسته نیز امکان توقیف و منع انتقال وجود دارد .