کارگر آیا میتواند برای ما شهادت بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۰ #42319356

سلام و خسته نباشیدخدمت همه ی حقوقدانان محترم🌹لطفا راهنماییم کنید خیلی ضروریه.شوهرم محکوم به استرداد عین جهیزیه شده است.اجرای احکام مدنی دستور استرداد عین جهیزیه را به پاسگاه محل داده که با همراهی اینجانبه جهیزیه را تحویل اینجانبه بدهند. پاسگاه محل چنین اظهار نمود که با خود ماشین باری و چند نفری بابت حمل و نقل جهیزیه بیاورید چون جهیزیه در طبقه دوم بوده و شوهرم در زندان بوده بابت جهیزیه و مهریه.مادرش در آن منزل حضور داشته و برادرش در طبقه سوم ساختمان سکونت دارد.مامور پاسگاه دق الباب نمود برادرش(برادر شوهرم) در را باز کرد هرچند مامور دستور قضایی را برای وی رایت و تفهیم و قرائت نمود متاسفانه ایشان از ورود به ساختمان و منزل خودم خودداری و ممانعت نمود و با حرفهای رکیک و زشت و توهین آمیز با اینجانبه و پدرم درگیری لفظی را شروع کرد مامور مربوطه در گذارش خود چنین نوشته که ضمن رایت و تفهیم و قرائت دستور قضایی برادر محکوم علیه از اجرای حکم جلوگیری کرده و به سمت پدر محکوم له حمله ور شده و نسبت به او توهین و فحاشی نموده و پدر محکوم له جواب ایشان را داده و حکم بدون اجرا باقی مانده جهت اقدامات قانونی به دادگاه ارسال داشته.متاسفانه برادر شوهرم از پدرم و کارگری که همراه اینجانبه بوده شکایت کرده که بدون داشتن حکم به منزل اینجانب حمله ور شده اند و حکم ورود به منزل نداشته اند و دو نفر شهود آورده.دادگاه توهین را برای پدرم در نظر گرفته است و قرار جلب دادرسی را صادر نموده است.لطفا مرا راهنمایی کنید در جلسه دادگاه چه جوابی بدهیم. در ضمن دادگاه نسبت به کارگری که همراهمان بود قرار منع تعقیت صادر کرده
باتشکر🌷

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مشکلی نیست شما میتوانیدتقاضای فک قفل بنمایدتا با مامورین واردخونه خودشوید

درود
به جرم توهین می توانید شکایت کنید

با درود
مطابق گزارش مامور کلانتری و شهود، می‌توانید به اتهام توهین علیه انها طرح دعوا نمائید

وبرای اهانت و توهین با توجه به گزارش مامور نیروی انتظامی از خود دفاع کنید