چگونه میتوانم ترک منزل را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۷۲ #42146196

باسلام و خسته نباشید

بنده بعد از تهیه منزل در جواب اظهارنامه تمکین همسرم حکم تمکیت ایشان را از قاضی گرفته و بعد از مهلت ۲۰ روزه و ۱۰ روزه اجرای احکام. اما دوباره اجرای احکام ارجاع به مددکار داده تا با بازدید منزل به همراه همسرم رای نهایی تمکین را صادر نماید.
بنده مطمئنم که همسرم نمیخواد با من زندگی کنه اما اگر به دروغ عنوان کنه که قبول میکنه اما به منزل مراجعه نکرد و حتی بعداز اظهارنامه دوباره به دروغ عنوان نماید مراجعه میکند اما در عمل چنین کاری انجام نداد چگونه میتوانم ترک منزل را اثبات کرده و حکم عدم تمکین ایشان را بگیرم.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
استشهادیه در این خصوص تنظیم یا شهود معرفی نمایید

با سلام
میتوانید از پلیس ۱۱۰ و شاهد استفاده نمایید

با سلام
بهتر است در این مواقع با پلیس ۱۱۰ تماس و صورتجلسه تنظیم گردد یا اینکه از همسایگان چند نفر را جهت شهود این ماجرا دعوت و استشهادیه محلی تنظیم و امضا نمایید.

سلام
شما می توانید برای این کار شاهد بگیرید و چند شاهد به منزل دفعات مراجعه کنند و ببینند همسرتان حضور دارند یا خیر و نیز می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی درخواست تامین دلیل بدهید تا از شورای حل اختلاف به منزل مراجعه و آماده بودن منزل و عدم حضور همسرتان را صورتمجلس و گواهی نمایند

در صورت صدور حکم عدم تمکین می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.

اگر به منزل مراجعه کرد و پس از رفتن مددکار، منزل را ترک کرد با ۱۱۰ تماس بگیرید و با گزارش ۱۱۰ و با تنظیم استشهادیه ای مبنی بر ترک منزل، بلافاصله مدارک را به دادگاه ارائه کنید.