چگونه میتوانم اثبات کنم که اثر انگشت مال پدر بزرگم نیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۵۱ #42084069

سلام خدمت دوستان

پدربزرگ بنده زمین کشاورزی در تبریز داشته که در سال ۱۳۶۴ به یکی از دوستان خود اجاره می دهد بعد از ۳سال پدربزرگم فوت میکند حالا دوست پدربزرگم قولنامه جعلی درست کرده و اثر انگشت پدر بزرگم را جعل کرده چگونه میتوانم اثبات کنم که اثر انگشت مال پدر بزرگم نیست و لازم به ذکر است که سند ملک به نام پدر بزرگم میباشد که دفاتر اسناد رسمی ثبت شده است ممنون از راهنمایی شما دوستان عزیز

مشاوره حقوقی جعل
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید تردید نموده و با درخواست ارجاع امر به کارشناسی این موضوع مشخص خواهد شد

اگر در ماوقع ذی نفع هستید میتوانید شکایت جعل مطرح کنید تا موضوع توسط کارشناس خط و امضا بررسی شود

باسلام
اگرازاین موضوع مطمئنیدمیتوانیددعوی جعل مطرح نموده وباکارشناسی موضوع راثابت کنید.

درود
شما نسبت به این موضوع ادعای جعل وتردید کنید واگرچنانچه در دادگاه پرونده ای بابت این موضع ثبت شده است می توانید تقاضای کارشناسی نموده و اثر انگشت یا امضا هایی پدر بزرگتون در اسناد رسمی مختلفی را ارائه دهید تا با استفاده از آنها کارشناس بررسی و نظر خود را اریه دهند

باسلام ادعای جعل نمایید و اثرانگشت دیگری از پدرتان به دادگاه ارایه دهید تابه کارشناسان تشخیص خط ارجاع گردد.

میتوانید نسبت به سند جدید ادعای جعل و نسبت به امضای هیشان ادعای تردید کرده و با سند دیگر و ارجاع به کارشناسی موضوع اثبات گردد.

با سلام
طبق ‌ماده ۲۱۶ قانون آیین دادرسی مدنی، کسی که علیه او سند غیر رسمی ابراز شود می‌تواند خط یا مهر یا امضا و یا اثر انگشت منتسب به خود را انکار نماید و احکام منکر بر‌او مترتب می‌گردد و اگر سند ابرازی منتسب به شخص او نباشد می‌تواند تردید کند.
لذا در این مورد چنانچه پرونده قضایی تشکیل شده باشد ((حتما تا اولین جلسه دادرسی)) اظهار تریدی خودتان را تقدیم دادگاه نمایید.
توجه داشته باشید اگر ادعای جعل نمایید بار اثبات جعل بر دوش شماست.ولی اگر اظهار تدید نمایید طرفی که سند را به دادگاه ارائه نموده باید صحت آن را اثبات نماید.