برای تهدیدی که نموده، چکار قانونی باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۷۷ #42059708

یک فرد در صفحات مجازی برای من ویس ها و حرفای تهدید آمیز فرستاد و وقتی سعی کردم جوری رفتار کنم که ایشان از تصمیمشان که افشا بود باز گردند عکس هایی برایم فرستاد که در گذشته خودم برایشان ارسال کرده بودم اون فرد تلاش داشت که من را با این ویدیو ها و عکس های خصوصی راضی کند که بیرون بروم با او اما در این مدت من در طول صحبت با اون فرد در صفحات مجازی فیلم از صفحه ی گوشی گرفتم بخاطر آنکه آن فرد بعد از ارسال ویس و عکس آنها را پاک میکرد پس من همزمان که سعی داشتم راضی کنم که کاری انجام ندهد فیلم از صفحه ی گوشی گرفتم و صدای ویس ها و ...همه ضبط شده است آن فرد در آخر ادعا کرد کاری با من ندارد اما من نگرانم چکار کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام همین که عکس را برای خود شما هم فرستاده جرم محسوب میشود تا دیر نشده واقدامی نکرده با پلیس فتا در میان بگذارید تا جلوگیری کنند

به اتهام مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

درود
می توانید به جرم تهدید به انتشار تصاویر و ویدیوها شکایت کنید.

از طریق دفاتر خدمات قضایی به جرم اخاذی و تهدید از ایشان شکایت نمایید.

می توانید به جرم اخاذی و تهدید و مزاحمت شکایت نمایید

سلام اگر دلایل و مدارک کافی دارید از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت ایجاد مزاحمت مطرح کنید

با توجه به تهدید هایی که عنوان کردید بله میتوان بعنوان مزاحمت و تهدید با توحه به دلایل معلوم شکایت کرد