چگونه میتوان اقدام کرد در حالی که سند بنام انهاست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۹۷ #42057842

با عرض سلام
در زمان تقسیمات اصلاح زراعی که به خانوارهای کشاورز زمین همراه با سند میدادند، خانوار پدری ام که به صورت یک خانوار امرار معاش میکردند و بصورت اشتراکی زندگی میکردند، پدرم همراه با عموهایم کشاورزی میکردند و در ان زمان اصلاح زراعی امد و به انها سند داد اما سند بنام عموی بزرگه زدند و این درحالی است که وی کشاورز نبود ولی بخاطر کبر سن، سند گرفت!! بعد از فوت عموی بزرگه، ورثه ان حاضر به تقسیم زمین زراعی نیستند و ان را بعنوان مسکونی میفروشند، چگونه میتوان اقدام کرد در حالی که سند بنام انهاست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام سنداصلاحات کشاورزی بنام پدرم است آیا عموهایم سهم دارند

با سلام و احترام
شما با طرح این دعوی در مراجع قضایی وارد پروسه حقوقی می شوید و باید دلایل ادله اثباتی خود را ارائه کنید تا بتوانید سهم خود را از آنها مسترد کنید
ولی باید ادله قابل توجهی داشته باشید با توجه به اینکه آنها سند دارند

سلام
بلاک در این که چه کسی بر ملک مورد اختلاف شما مالکیت دارد سند تنظیمی توسط اداره اصلاحات ارضی در زمان سابق است و چنانچه شما از این حیث ایرادی داشته باشید و مدعی باشید که زمین مذکور تعلق به عموی بزرگ شما نداشته و متعلق به همه ورثه پدربزرگتان است باید ادعای خود را در شورای اصلاحات ارضی مطرح تا آنها به موضوع رسیدگی نمایند و بدین منظور به اداره امور اراضی محل وقوع ملک که امور مربوط به زمین مورد اختلاف را انجام می‌دهند مراجعه و درخواست خود را تقدیم نمایید.