ادعا میکنه که ماشین رو خودش خریده چون به نام خودش آیا این خیانت درامانت نیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۶ #42046746

یه برادری میخواد دوتا ماشین اسم بنویسه ایران خودرو محدودیت کد ملی گذاشته.این برادر تصمیم میگیره که این دوتا ماشینو یکیشو به نام خودش بنویسه یکیشو به نام برادرش و بعد همه شواهد هم وجود داره که پول و حساب برای برادر بزرگ تره هست و شاهد داره آدرس و مدرک و همه چی به نام اون فقط بادر کوچک تره اسمش روی اون یکی ماشین هست
و وقتی ماشین به اسمشون دراومد
برادر کوچک تر با وکالت فروش ماشین رو میده به برادر بزرگتر یعنی ماشین رو برمیگردونه و کلی شاهد دارن برای این قضیه و حالا برادر کوچیکه داره ادعا میکنه که ماشین رو خودش خریده چون به نام خودش
آیا این خیانت درامانت نیست؟
نمیشه شکایت کیفری ازش کرد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بنظر می رسد موصوع جنبه کیفری نداشته ولی از نظر جنبه حقوقی می توان برای طرح دعوی و احقاق حق اقدام نمود..
موفق باشید..

خیر جرمی در این خصوص به وقوع نپیوسته است

با توضیحاتی که داده اید عنوان مجرمانه ای برای ادعای برادر کوچکتر وجود نداشته و در نهایت میتواند از طریق حقوقی پیگیری شود .

سلام نحیر خیانت در امانت نیست ولی میتواندبا مرجعه به پلبس راهور فک پلاک کرده و برگ سبز و کارت ماشین بنام خودش بگیرد وچنانچه برادر بزرگ تر این کارها را کرده باشد.

خیر این عمل خیانت در امانت نیست وشما اگر اثبات نمایید که پول ره به ایشان داده اید میتوانید پولتان را مطالبه کنید.

اگه برادر بزرگتر با توجه به مستندات توافق قرارداد فی مابین با برادر کوچک ثابت کند بله میتواند دادخواست خیانت در امانت علیه برادر کوچک مطرح نماید