نه به مسائل زناشویی درست عمل کرده نه خانه داری؛ باید نفقه بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۲ #42031563

سلام با خانمی صیغه دائم کردم با مهریه ۲۰ سکه بعد ۲ سال این خانم رفته خونه مادرش ۲ ماه نیومده و گفته من بیرونش کردم رفته درخواست نفقه داده و معتاد هم هست نه به مسائل زناشویش درست عمل کرده نه خانداری باید نفقه بدم یا نه؟ میتونم درخواست طلاق بدم و چون پولی ندارم و بیکارم درخواست اعسار بدم تا برام قسط بندی کنن تا مهریشو بدم تموم بشه چون میخوام ازش جدا بشم چند بار خانمم روم چاقو کشیده ابروم و جلو همسایه ها برده و اینکه تمکین نمیکنه و فقط دنبال گرفتن پوله پول بدی میاد شب پیشت و گرنه تا دو ماه نمیاد کنارت چکار باید بکنم بهترین کار چیه کجا باید برم

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در عقد موقت نفقه به زن تعلق نمی گیرد و شما برای مهریه اش می توانید دادخواست اعسار بدهید

باید با دادن دادخواست عدم تمکین علیه همسر و اثبات آن و رای صادره دادگاه مبنی بر الزام به تمکین زن و عدم تمکین مشار الیها پرداخت نفقه از سوی شما ساقط است

با سلام
اگر منظور شما عقد موقت باشد ( صیغه ذکر نموده اید ) لذا برای عقد موقت نفقه نخواهد بود
اما اگر نکاح دایم باشد در اینصورت میتوانید عدم تمکین زوجه را اثبات نمایید تا نشوز ایشان بر دادگاه محرز گردد

با سلام
اگر بدون دلیل ترک کرده باشد وبعد از صدورر الزام به تمکین ؛تمکین نکند ناشزه محسوب میشود که بهش نفقه تعلق نمی گیرد
در صورت درخواست مهریه اگر ادعای اعسلر کنید واعسار بودن شما برای دادگاه ثابت شود می تواند تقاضای اقساط مهریه کنید