مدعی است چکها امانت بوده و تو خیانت در امانت کردی؛ آیا من میتوانم در مراجع قانونی حق خودم را مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۴ #41876659

سلام
بنده یه مبلغی را به اقایی که با هم زندگی میکردیم دادم و قرار شد ایشان یه واحد اپارتمان بخرد خرید و من هم اقساط بانک را پرداخت میکردم و اسناد پرداختی موجود است ولی دو سال بعد از ان به مشکل برخوردیم و جدا شدیم و ایشان قرار بود ان خانه را به نام کند ولی به بهانه نداشتن سند و قولنامه نکرد این کار را و هر وقت بحث میشد میگفت دو فقره چک سفید نزد توست تا الان که فروخته و جای دیگه ملکی خریده و وقتی من مدعی شدم جواب نداد و گفت تو نمیتونی کاری کنی و من چکها را به تاریخ ۲ سال قبل زمان ان اپارتمان نوشتم و برگشت زدم و شکایت قانونی کردم میخوام بدونم ایا میتونم به نتیجه برسم و ایشان مدعی است چکها امانت بوده و تو خیانت در امانت کردی ولی واقعا اینطور نبوده ایا من میتوانم در مراجع قانونی حق خودم را مطالبه کنم؟ اسناد واریزی به حساب ایشان و اسناد پرداختی به بانک مسکن را دارم؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کار شما درست بوده اقدام قانونی کردین ، حال ایشان باید اثبات نمایند که چک ها بعنوان امانت و به چه جهتی دست شما امانت داده بود.ضمنا در صورت شکایت ایشان از شما بعنوان خیانت در امانت ، اسناد واریزی را رو کنید

سلام
شما لازم است راجع به ادعای تان دعوای حقوقی مطرح نمائید لیکن نتیجه بستگی به دفاعیات خوانده و اسناد و مدارک شما دارد که قابل پیش بینی نیست.