زوجه گفته من دادخواست میدهم که مهریه را میبخشم و تو هم بیا امضا کن جدا شویم، این روش قانونی است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۷ #41859654

من زوج هستم با خانمم هماهنگ کردیم طلاق توافقی بگیریم ایشون گفته من دادخواست میدهم که مهریه را میبخشم و تو هم بیا اضا کن قبول دارم و جدا شویم حالا سوالی که هست این روش درسته آیا بعدا برای من مشکلی پیش نمیاد .. مثلا بعدا میتونه رجوع کنه به مهریه در زمان عده و این که من باید چه کار کنم قبل از امضا کردن دادخواست و قبول آن .. یعنی بگم در صورتی موافقت میکنم که زوجه اجازه رجوع بع مهریه بذل شده اش در قبال طلاق از طرف من را ندارد ؟ممنونم

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است قبل از ارائه دادخواست طلاق توافقی ،ابراء مهریه و وکالت در طلاق در دفترخانه اسناد رسمی تنظیم شود.

بهترین روش این است که به اتفاق به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه و همسرتان سند رسمی مبنی بر ابرا مهریه را امضاء کرده و شما نیز وکالتنامه طلاق را برای وی امضاء نمایید . دقت داشته باشید که مهریه حتما ابرا شود تا بعدا قابل مطالبه نباشد .

سلام
زوجه اجازه رجوع بع مهریه بذل شده اش در قبال طلاق از طرف من را ندارد ؟ به هر شکلی که توافق داشته باشید، قابل اجرا می باشد.
ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی در مورد طلاق خلع، در این گونه طلاق زن به دلیل نفرت و بی میلی که نسبت به همسر خود داشته است، مالی را که تمام مهریه و یا قسمتی از آن هم می تواند شامل آن باشد، به همسر خود بخشیده و از او جدا شده است.

در طلاق توافقی همان طور که از اسم آن پیداست بایستی در مورد مسائل مادی و غیر مادی مابین زوجین از قبیل مهریه، حضانت فرزندان، جهیزیه، نفقه و … توافق صورت گیرد، سپس این توافقات در حکم دادگاه بازتاب پیدا کرده و در مورد اجرای آن ضمانت خواهد شد. مهریه طلاق توافقی و امکان بذل مهریه یا عدم بذل آن نیز از جمله مواردی است که باید توافق شوند.