او به دروغ مدعی است که برای شغل سابق رضایت داشت و من بدون رضایت او شغلم را تغییر دادم؛ آیا این مدارک برای عدم تخلیه و احیای حقم کافی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۲ #41811565

مغازه ی سرقفلی خریدم و در سند آن شغل کیک پزی درج کردم و به آن مشغول شدم بعد از چند سال مالک مغازه ام که در طبقه بالای مغازه ام ساکن است مکررا به مغازه ام آمد و با توهین و تهدید درخواست تغییر شغلم را که مانند شغل قبلی گرمای فر نداشته باشد میکرد من نیز به اجبار و با توافق شفاهی و درحضور شاهدانی شغلم را به پیشنهاد او به شوینده و بهداشتی تغییر دادم اما او بعد از چند سال دوباره به مزاحمت و تهدید و توهین پرداخت و مانع حق و کسبم شد در تمام این سالها من از او رسید اجاره بها میگرفتم و حالا از او بخاطر توهین و تهدید شکایت کرده ام و او به دروغ مدعی است که برای شغل سابق رضایت داشت و من بدون رضایت او شغلم را تغییر دادم آیا این مدارک برای عدم تخلیه و احیای حقم کافی است? در ضمن درمورد تغییر شغلم که با رضایت او بوده از برخی همسایگان استشهاد محلی گرفته ام

مشاوره حقوقی سرقفلی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام کاربر گرامی تغییر شغل از موجبات ایجاد حق تخلیه برای مالک می باشد مگر اینکه مستاجر اذن و اجازه مالک را کسب کرده باشد و یا توافق لازم در اینحخصوص را بهر طریقی اثبات کند که نحوه اثبات آن بر عهده مدعی خواهد بود . در خصوص اهانت و ایجاد مزاحمت شغلی و یا تهدید و سایر اتهامات نیز شما میتاوانید ضمن تنظیم استشهادیه و معرفی شهود علیه آنها شکایت لازم را بنمایید.موفق باشید.