من باید چیکار کنم تا پرونده زودتر بسته بشه حداقل تکلیفم مشخص بشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۶۸ #41784516

سلام وقت بخیر
بنده در ماهشهر در شرکتی کار میکردم شهریور ۹۴ گوشی همرای پیدا کردم روشن و سیم کارت داشت ولی قفل بود نتونشتم وارد بشم که ببینم مال کیه نگه داشتم که اگر زنگ خورد جواب بدم دو روز مرخصی رفتم و بهمکارم هم گفتم اگر کسی پرسید بگو گوشی پیش منه و رفتم مرخصی بعد که رگشتم احضاریه از اگاهی اومد که موجب مزاحمت و اشتراک گذاری عکس بدون روسری دو نفر از همکارن خانم در واتساپ شده اید جریان رو توضیح دادم و به دادسرا فرستادن بعد از چند بار رفت و آمد و دو ماه زمان به قاضی عمومی ارجاع دادن یک سال بعد حکم شش ماه زندان صادر شد و من چون قراردادی بودم از شرکت اخراج شدم و گفتن تا زمانی که تبریه نیاری نمیتونی برگردی سرکار. بعد از اعتراض دادگاه تجدید نطر حکم رو لغو و پرونده رو برگشت دادن و گفتن اصلا دادگاه عمومی صلاحیت نداشته و باید دادگاه انقلاب بررسی کنه چند بار مراجعه کردم ولی قاضی دادگاه انقلاب اصلا اجازه ورود نداد و نوبت بررسی برای تقریبا دو ماه بعد دادند ولی یک هفته مانده به زمان بررسی نوبت بررسی لغو و دادگاه انقلاب بصورت غیابی حکم به محکومیت به ده سال دادند بعد از اعتراض دادگاه تجدید نظر پرونده را برگشت داد و گفتن دو تا از حکمها به شاکیان ابلاغ نشده باید ابلاغ کنن دادگاه انقلاب چندبار ابلاغیه برای شاکیان ارسال کردن ولی یکی از اونا آدرس محل سکونتشون عوض شده و به دلیل عدم امکان ابلاغ برگشت خورد و دوباره فرستادن برای دادگاه تجدید نطر اونجا نوبت جلسه گذاشتن ولی باز شاکیها حاضر نشدن و اونا گفتن باید دوباره برگرده به دادگاه بدوی تا ابلاغ نشه نمیتونیم حکم نهایی بدیم باید بگم سیم کارت بنام کسی دیگه است ولی هیچوقت احضارش نکردن و فقط چون گوشی دست من بوده محکومم کردن و از اول که پرونده دادسرا بود تابعد که دادگاه عمومی و انقلاب و تجدید نظر هیچ وقت شاکیها در دادگاه حاضر نشدن و بارها که صحبت کردیم باهاشون گفتن ما میدونیم شما اینکاره نیستی ولی رضایت نمیدیم شما خودت تو دادگاه سعی کن تبریه بشی. خلاصه دوباره پرونده به دادگاه انقلاب برگشت هر چی خواهش کردم این ادرسش عوض شده ولی محل کارش همون جای قبلیه ابلاغیه رو بدن من ببرم تو شرکتششون بهشون تحویل بدم گفتن نمیشه از اخرین باری که ابلاغیه به دلیل عدم امکان برگشت خورده یعنی اسفند ۹۷ تا حالا هیچ اقدام دیگه نکردن و من رو هم اصلا راه نمیده آقای قاضی منشیش ردم میکنه میگه باید روال قانونی بگذره
الان نزدیک ۴ ساله من بیکارم و گاهی کارهای روزمرد گیرم میاد ولی کلا بیکارم
ببخشید طولانی شد

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راهکار اصلی شما استفاده از یک وکیل خوب می باشد که با اثبات ادعاهای شما، را تبرعه نماید در صورت بی گناهی
در ضمن شما میتوانستید با توجه به زمان و تاریخ پیدا کردن گوشی و سایر شاهد ارایه نماید