بابت تحویل ندادن خانه به بهانه نگرفتن پیش پرداخت چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #41779310

با سلام
من اول خرداد خانه ای را در بنگاه معامله کردم و خریدم . و برای پیش پرداخت به عنوان ثمن ۱۰ میلیون در بنگاه کارت کشیدم و معامله انجام شد و تمام چک ها پاس شد و فروشنده باید خانه را آخر خرداد تحویل میداد . حالا حدود ۱ ماه از زمان تحویل خانه گذشته و فروشنده خانه را هنوز تحویل نداده و بعد از ۱ ماه میگوید هنوز ۱۰ میلیون به من بدهکاری و بنگاه ۱۰ میلیون پیش پرداخت را به من نداده و بنگاه هم میگوید من پول را به فروشنده داده ام ، حالا تکلیف من چیست؟ در ضمن برای هر روز عمل نکردن به قرارداد مبلغی را به عنوان خسارت تعیین کرده بودیم.
با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای پاسخ دقیق به این سوال میبایست قرارداد شما رویت شود تا ابتدا فهمید که آیا امکان پرداخت مبلغ مزبور به شخصی به جز طرف معامله را داشته اید یا خیر.

در فرض اینکه اجازه مزبور را طبق قرارداد داشته اید، اقدام به ارسال اظهارنامه ای مبنی بر ایفای تعهدات خویش برای وی نمایید. ارسال این اظهارنامه برای شما در دادگاه میتواند مستند مناسبی جهت اثبات ایفای تعهدات قراردادی باشد.

میتوانید دادخواست الزام به تحویل را مطرح کرده و خسارت تاخیر تعهد را نیر از تاریخ مقرر تا زمان تحویل مطالبه نمایید .