آیا جرمی بخاطر کارت به کارت غیر مجاز شامل حالم من میشه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #41740493

من جهت انتقال یه مقداری پولی که مشتریمها بهم دادن جهت طراحی داخلی خارج از کشور از بیتکوین استفاده کردم، و اون رو توی سایت ________ جهت فروش گذاشتم، شخصی ۱۴ میلیون تومان ازم بیت کوین خرید توی ۵ مرحله کارت به کارت به دو تا شماره کارتم، من جهت مطمئن شدن از اینکه خریدار از کارت خودش داره خرید میکنه عکس سلفی با کارت ملی و کارت بانکی که قراره پول واریز بشه خواستم و گفتم باید فقط از کارت به نام خودش پول واریز کنه که واسم فرستاد، حالا یکی بهم زنگ زده میگه از بانک تماس میگیره و پول بصورت غیر مجاز جا به جا شده، الان جرمی شامل حال منه؟ اگه همین کسی که ازم خرید کرده ازم شکایت کنه میتونه پول رو ازم پس بگیره؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اقدامات شما کاملا قانونی هست و طرف باید خلاف آن را ثابت کنه