با توجه به این شرایط آیا شورا به خاطر بیماری کرونا مهلت میده به مستاجر یا سریع حکم تخلیه رو میدن؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۶۱ #41667171

با سلام.
مستاجر بنده با اینکه در تیر ماه، قراردادشون به اتمام رسیده ولی هنوز تن به تخلیه نداده و هر بار که صحبت کردیم به بهانه ای وقت گرفته و بنده به خاطر رضای خدا مهلت دادم. اخیرا چند بار تذکر جدی داده شده که به خاطر نیاز شخصی هر چه زودتر تخلیه کنه ولی متاسفانه زیادی محبت منجر به سو استفاده ایشون شده و هیچگونه اهمیتی نمیدن
و به این خاطر بنده قصد دارم شکایت کنم. قرارداد اجاره نامه شش ماهه تنظیم شده بود که در تیر ماه امسال به پایان رسیده. با تشکر

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر برای نیاز شخصی باشد امکان تخلیه وجود دارد .

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبا توجه به ستاد مصوب کرونا فرصتی برای تخلیه قطعا خواهند داد .

درصورت نیاز شخصی حکم تخلیه اجرا می شود .

بله اگر حکم تخلیه صادرشده برای مستاجر مهلت مناسب داده می شود

اگر مستاجر دارای اجاره معوقه باشد یا بتوانید نیاز شخصی خود به مورد اجاره را ثابت کنید امکان صدور دستور تخلیه وجود دارد .

سلام
با توجه به اینکه قرارداد ایشان تمام شده و از جانب شما هم مهلت داده شده و به جهت نیاز موجر امکان دستور تخلیه بعد از مدت کمی وجود دارد .

درود بر شما، در رویه فعلی مستاجر میتواند ۲۰ روز مهلت برای تخلیه تقاضا نماید.