آیا با این تفاسیر رای هیئت هفت نفره که به تایید قاضی هیئت رسیده و به نفع ما هست باطل میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۴۵ #41645297

درود بر اساتید محترم
زمینی کشاورزی از  ارثیه داریم که سال ۴۷ ملی اعلام شده و ما در سالهای ۴۲ و ۴۳ و ۵۸ تا ۶۳ در آن کشت میکرده ایم و از ملی بودنش بی خبر بوده ایم در سال ۸۷ متوجه ملی شدن ان شدیم و اعتراض کردیم و قاضی هییت ۷ نفره منابع طبیعی شهرستان بعد از مشاهده چاه و قنات و اثار کشت و کرت بندی و شهادت کشاورزان و اهالی رای مستثنی بودن را به نفع ما صادر کرد.  اکنون بعد از ۵ سال که ما قصد انتقال مالکیت داشتین اداره منابع طبیعی شهرستان به ما گفته که ملک شما در نقشه اصلاح نشده است و ما را به منابع طبیعی کل استان اصفهان ارجاع داد آن جا نیز به ما می‌گویند که این رای به دلیل اینکه  سابقه کمیسیون ماده ۵۶ در پرونده شما وجود ندارد مورد اعتراض می باشد. و مشخص نیست که اصلا این کمسیون برای آن تشکیل نشده یا اینکه برگه آن از داخل پرونده مفقود شده است
آیا با این تفاسیر رای هیئت هفت نفره که به تایید قاضی هیئت رسیده و به نفع ما هست باطل میشود یا اینکه ادعای منابع طبیعی اصفهان بیجا می باشد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی ـبرادر عزیز لژفا به جناب اقایی که میفرمایند برگه کمیسیون ماده ۵۶ نداری و نمیشه بفرما برابر قانون جنگلها و مراتع و اراضی کشاورزی مگر میشود بدون کمیسون ماده ۵۶ هیات هفت نفره و قاضی رای بدهند و یقینا در متن رای اشاره شده چرا به این دلیل که اگر به رای کمیسیون ماده ۵۶اعتراض نمایید هیات هفت نفره وقاضی رای صاذرمیکنند و رای قطغی و لازم الاجراخواهد بود.. لذا حرف ایشان بر اسای قانون نمیباشد و احتمالا بدلیل گم شدن برگه کمیسیون میخواهد شمارا مجبور به رفع تقصیررخودش نماید لذا در نهایت مراتب چنانچه به کمسیون ماده ۵۶ اعتراض نمایند در کمیسیون هفت نفره مجددا برسی و قاضی رای صاذر مینمابد و رای قاضی لازم الاجراست.. و این صراحت درقانون دارد

سلام چنانچه منابع طبیعی اعتراضی به حکم داشته می بایست در مواعد قانونی اقدام می نموده میتوانید اجرای حکم یا الزام آنان را بخواهید

سلام
همان رای قاضی هیات هفت نفره معتبر است ...

اطلاعاتی که در مورد موضوع بیان نموده اید به نظر می رسد که ناقص باشد چون اگر رای به نفع شما در خصوص مستثنا بودن صادر شده باشد حتما در دفاتر مخصوص ثبت و ضبط شده است و احتمال مفقودشدن تقریبا صفر است.

به نظر می رسد در این خصوص قبلا هیچ گونه تصمیم گیری نشده است .

در حال حاضر باید دادخواست مقتضی در این خصوص مطرح نمایید و پرونده در شعبه تخصصی در مرکز استان(شعبه ۲۴ حقوقی) رسیدگی می شود.