ایا نمیتونم با این دو حکم تمکین را برگردانم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۶ #41619745

سلام حدودا سه سال پیش شوهرم من و بچه هام رها کرد و رفت وقتی اقدام به نفقه و حق و حقوقمون کردم ایشان پیش دستی کردن و از بنده شکایت تمکین کردن در دادگاه بدوی وقتی قاضی ازشون پرسید که شما رفتید گفتند بله من در خانه پدرم هستم و خانم را دوست ندارم که رای دادگاه بدوی ب نفع من شد اعتراض گذاشتند و حکم رفت تجدید نظر و وقت رسیدگی گذاشتن که باز هم در جلسه دادگاه شروع ب فحاشی ب بنده و خانواده ام در حضور قاضی کردن و گفتن من این خانم را دوست ندارم که قاضی گفتن چرا تمکین شکایت کردی و برو در خواست طلاق بده.ب امید امدن حکم ب نفع ام نشسته بودم که دو روز بعد از جلسه دادگاه در تجدید نظر شوهرم بعد از ۳ سال وارد خانه شد و شروع به فحاشی و توهین و کتک زدن من کرد و خودش هم ب کلانتری تماس گرفت و به ماموران کلانتری گفت من امده ام برای صلح و اشتی من را کتک زده و از خانه بیرون کرده ماموران حرف های هر دوی ما را صورت جلسه کردن و من غافل از اینکه برایم تله گذاشته اقدام ب شکایت ضرب و جرح کردم ایشان هم از من شکایت صرب و جرح کرد.چند روز بعد از درگیری حکم تمکین امد و کاملا من رو شوکه کرد در حکم نوشته بود طبق صورت جلسه کلانتری زوجه مانع ورود زوج به خانه میشود و تمکین را کاملا به ضررم کرده بود حدودا یک ماه بعد هم درخواست ازدواج مجدد دادن و ازدواج کردن.
الان پس از یک سال حکم شکایت ضرب و جرح اون از من و حکم شکایت ضرب و جرح من از اون امده و محکوم ب پرداخت دیه شده.
ولی هنوز من تمکین ب ضررم هست و همه جا و در هر دادگاهی میگوید من ناشزه بوده ام .

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با ارسال یک اظهارنامه میتوانید آمادگی خود برای تمکین را اعلام نمایید تا عدم تمکین قبلی برطرف شود و زوج موظف به تهیه مسکن و پرداخت نفقه گردد

با سلام
موضوع رای عدم تمکین شما که ظاهرا به ناحق صادر شده، بحثی فنی است و نیاز به بررسی اسناد و مدارک شما دارد. اما صرف نظر از موضوع ضرب و جرح که منجر به محکومیت قطعی زوج شده و دلیل عسر و حرج شماست و می توانید به استناد آن درخواست طلاق کیند، به نظر برخی علمای علم حقوق شما می توانید با استناد به ازدواج مجدد زوج و بند دوازده عقدنامه هم می توانید درخواست طلاق کنید.

باسلام
شما میتوانید باذاستناد به خوف بدنی از تمکین اجتناب نمایید وبا حضور مددکاری دلایل خودرا ابراز نمایید