دختری که ۳۰ سال سن دارد و در گذشته ازدواج داشته، می توان بدون اجازه والد، صیغه موقت نمود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #41552602

سوال اول
دختری که ۳۰ سال سن دارد و در گذشته ازدواج داشته و به گفته خودش بدون رابطه با همسرش جدا شده را می توان صیغه موقت کرد؟
از لحاظ شرعی، پاسخ داده شده توسط دفتر یکی از مراجع این است که دختری که با اذن پدر ازدواج کرده باشد و طلاق گرفته باشد، بعد از آن چه باکره باشد چه نباشد، میتواند صیغه موقت بشود.
از لحاظ قانونی چگونه است این موضوع؟
آیا دادگاه این موضوع را میپذیرد؟
سوال دوم
اگر همان دختر، در ارتباط اول با پسری که صیغه موقت آن شده متوجه این موضوع شوند، که باکره نیست، چطور؟

سوال سوم
جهت صیغه شدن نه شاهدی وجود دارد و نه نوشته ای بین دختر و پسر بوده، دختر منکر صیغه بودن با پسر نیست و تایید میکند، آیا درصورت شکایت ولی دختر از پسر، برای دادگاه این اعتراف دختر کفایت میکند تا پسر و دختر مجرم شناخته نشود؟
پسر برای اثبات صیغه موقت بودن دختر، از لحاظ قانون چه کاری می تواند انجام بدهد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
جواب سوال اول بله.
چون دختر فقط در ازدواج اول نیاز به اذن پدر دارد

جواب سوال دوم . بله
جواب سوال سوم. بله اعتراف دختر و اعلام رضایت ایشان کفایت میکند.

دختر بایستی به واسطه ازدواج قبلی با کره نباشد تا بتواند صیغه موقت بدون اذن پدر شود صرف غیر با کره نبودن دلیل نیست

سلام.دختری که باکره نیست جهت ازدواج موقت و دائم نیاز به اذن پدر ندارد