آیا با اعاده دادرسیشون موافقت میشود یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #41506917

با عرض سلام
بنده در دعوای کیفری به اتهام فروش مال غیر هم در بدوی هم در تجدیدنظر محکوم شدم به حبس و جزای نقدی،من دعوی حقوقی خیار غبن دادخواست دادم که این هم رد، ولی بعد از محکومیت کیفری وکیلم دادخواست حقوقی بطلان معامله را داد و در بدوی مجدد رد شد ولی در تجدیدنظر رای بر بطلان معامله گرفتم و حکم قطعی شد
مجدد طرف من اعاده دادرسی داده بدون ادله جدید، اون بر دادنامه های کیفری و خیار غبن که رد شده استناد کرده و نوشته که شعبه تجدیدنظر حکمش تناقض داره
تشکر

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

رای اعاده دادرسی درصورتی صادر میشود که رای صادر شده برمبنای اشتباه وبا استناد به مدارکی غیر واقعی صادر گردیده در قانون ایین دادرسی صریحا به مواردی اشاره شده که در صورت وجود این موارد اعاده دادرسی صورت می پذیرد در غیر این صورت وبدون دلیل جدید نمیشود اعاده دادرسی صورت پذیرد

پذیرش اعاده دادرسی بسیار مشکل صورت می گیرد و بستگی به مدارک و دلایل ارائه شده دارد که بدون اطلاع از آنها نمیتوان نتیجه را پیش بینی نمود .