در شعبه ۱۲ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ثبت شده؛ یعنی ۲ بار از من شکایت شده؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۸۷۱ #41496155

سلام. برای طی پنج روز دو پیامک شکوایه با شماره پرونده و رمز شخصی متفاوت امده است . شاکی هر دو پرونده یک نفر است .
اولی در شعبه ۱۰ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب ثبت شده است.
دومی در شعبه ۱۲ دادیاری دادسرای عمومی و انقلاب ثبت شده است .
یعنی ۲ بار از من شکایت شده؟
اتهام هر دو شکایت با اندکی تفاوت مثل هم هستن. تهمت و افترا و تهدید و اخاذی کلاه برداری

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر شماره پرونده ها متفاوت باشد احتمالا دو شکایت مطرح شده که باید به اطلاع شعبه اول برسانید .

بله مشخص است دو پرونده با دو عنوان مختلف است . می توانید تقاضای تجمیع پرونده ها را بدهید .

نخیر دوبار شکایت نشده
بنابه دلایلی به شعبه دادیاری ارجاع گردید جهت اطمینان کامل از هردوشعبه پیگیری کنیو

سلام دو شکایت مجزا از شما مطرح شده می توانید در اولین جلسه بازپرس را مطلع کنید تا تجمیع پرونده کند موفق باشید

سلام
بله ۲ شکایت طرح کرده اند. هدف اذیت شما می باشد

درود
بله در صورت تفاوت شماره پرونده ها ، دو شکایت مجزا طرح شده است .

سلام
دو شکایت ثبت شده و دادگاه شعبه ی مقدم اصلح است به رسیدگی . اطلاع دهید به شعبه ایی که ابتدا رسیدگی دارید