تهدید به شکایت از طریق پلیس فتا کرد و من پیج رو دلیت اکانت کردم ایا قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۳ #41442343

سلام از طریق اینستاگرام با خانمی چت داشتم که شوهرش متوجه شد و تهدید به شکایت از طریق پلیس فتا کرد و من پیج رو دلیت اکانت کردم ایا قابل پیگیری هست؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر امکان ردیابی و شناسایی وجود ندارد.

با سلام، بله قابل پیگیری است ممکن است ایشان اسکرین شات داشته باشد

میتوننن بر اساس اسکرین شات و بقیه موارد اقدام کنن

با سلام
مطالبی که در صفحه انتشار میدهید به طرقی قابل باز یابی میباشد حتی اگر دیلت اکانت شده باشد
اما مطالبی که در دایرکت و یا بصورت لایو اینستاگرام انتشار میدهید در صورت حذف اینستاگرام قابل پیگیری نمیباشد .