شکایت از مامور نیروی انتظامی چگونه انجام میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۱۲۰ #41353610

با سلام
امروز یک مامور نیروی انتظامی اقدام به تهدید بنده کرده است و فقط شماره پلاک خودروی وی را ثبت کرده ام.
چگونه می توانم موضوع را پیگیری کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق بازرسی ناجا مراتب را گزارش نمایید با شماره ۱۹۷ همچنین اگر شاهدی دارید علیه ایشان طرح شکایت کیفری کنید

اگرمشخصات اورا میدانید با۱۹۷ تماس بگیرید

با سلام اگر دلیل و مستند برای اثبات این موضوع دارید میتوانید نسبت به ایشان در دادسرای جرایم نیروهای مسلح اقامه شکایت نمایید. از جهت تخلف انتظامی نیز میتوانید در هیات های رسیدگی به تخلفات این نهاد شکایت نماید یا موضوع تخلف را از طریق سامانه ۱۹۷ اعلام نمایید.

از طریق ۱۹۷

با سلام.
جناب آقای بشیری شما میتوانید از مسیر قانونی با مراجعه به دادگاه انتظامی و ثبت شکواییه شخصا این امر را پیگیری کنید. در غیر اینصورت اگر فقط در حد یک گزارش دادن باشد با ۱۹۷ تماس گرفته و این موضوع را اعلام دارید.
موفق و مؤید باشید

به ۱۳۷ مراجعه میکنید و از مامور مربوطه شکایت
میکنید اگر اسمش را بدانید که با پلاک امکان پذیر نیست

تماس با ۱۹۷