اگر شکایت مهرمو پس بگیرم بعد از چه مدت میتونم دوباره مهرمو اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۰۲ #41297901

من مهرمو گذاشتم اجرا و ۳ ماه هست که یک چهارم حقوق شوهرم که ۱ میلیون میباشد گرفتم و حدود ۲ ماه هست که برگشتم سر زندگیم با شوهرم میخواهم بدونم چطوری مهریه رو تا اینجا که گرفتم متوقف کنم نمیخوام مهرمو ببخشم فقط میخوام متوقف کنم دیگه مهریه به حسابم نیاد و زندگی کنم که اگر دوباره شوهرم ناسازگاری کرد بتونم دوباره مهریه ام رو در جریان بندازم میشه در این مورد راهنماییم کنید و اینکه
چون هر ماه این مبلغ رو میگیرم شوهرم دیگه به من پول نمیده برای لباس و وسایل شخصی من واقعا باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فعلا درخواست توقف عملیات اجرای بدین سپس هرموقع نیاز داشتید مججد می تونی جهیزیه مطالبه کنید

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است میتوانید تقاضای توقف اجرا را نمایید

با سلام تقاضای توقف عملیات اجرایی را نمایید و شما میتوانید مجددا هرزمان بخواهید مجددا تقاضای مطالبه مهریه را نمایید.

با مراجعه بع ادراه ثبت درخواست خودرا استردادنموده تقاضای توقف اجرا نمایید

سلام وقت بخیر
خواستار توقف عملیات اجرایی شوید .پس از آن هر زمان که بخواهید می توانید مجددا پرونده را پیگیری نمایید

باسلام
از همان مرجع که درخواست توقیف داده بودید میتوانید درخواست توقف عملیات اجرایی دهید

با سلام به اداره اجرای ثبت مربوطه مراجعه نمایید فقط تقاضای رفع توقیف از حساب حقوقی همسرتان را بنمایید .