🎉 کد تخفیف ۵۰,۰۰۰ تومانی: SU43
مشاوره خود را رزرو کنید
15 ساعت
24 دقیقه
24 ثانیه

آیا زوجه میتواند آپارتمان تکمیل نشده را توقیف کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۹

با سلام
اگر مردی در آپارتمانی که به نام مادرش است سکونت داشته باشد و بعد از تقسیط مهریه، اداره محل کارش یک آپارتمان برای او بسازد و مرد قصد داشته باشد پس از تکمیل ساخت آپارتمان در آن مستقر شود، آیا زوجه میتواند قبل از تکمیل ساخت آپارتمان و قابل سکونت شدنش، با معرفی آن به دادگاه درخواست توقیف بدهد؟ با توجه به اینکه مرد منزل دیگری به نام خود ندارد و قصد دارد در آن آپارتمان اقامت کند

۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت اثبات مستثنیات دین بودن ، خیر نمیتواند توقیف نماید و در صورت توقیف بودن ، رفع توقیفی آن را درخواست نمایید

گفتگو با وکلای آنلاین ۳ وکیل آنلاین
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۴۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۴۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۰۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۳۹,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۷۰,۰۰۰ تومان
پیشنهاد بنیاد وکلا
شروع قیمت از ۳۵۰,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۹۵,۰۰۰ تومان
آنلاین
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۶۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۱۹۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۵۰,۰۰۰ تومان
شروع قیمت از ۲۴۹,۰۰۰ تومان

سلام . اگر سند رسمی داشته باشه و اون سند به اسم شما باشه قابل توقیف می باشد البته اگر اثبات کنید جز مستثنیات دین هست رفع توقیف میشود

اگر آپارتمان در حد عرف باشد جزو مستثنیات دین میتواند محسوب شود

مشاوره‌های حقوقی مرتبط