در حق حبس، باید باکره بودن ثابت شود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۶,۹۲۴ #41203828

سلام ...
آیا دختری که دوران عقد باکره نباشد موقع شکایت از نفقه به ازمایش میفرستن؟
حق و حبس که میگن باید ثابت بشه که دختره باکرس؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای اعمال حق حبس باید ثابت شود که زوجه به هیچ وجه از زوج تمکین ننموده است در غیر اینصورت نمیتواند به حق حبس استناد کند

جهت استفاده از حق حبس باکره بودن ملاک اصلی است و باکره بودن یا نبودن بابت نفقه پس از عقد دائم تاثیری ندارد

با سلام نفقه حق زوجه است و منوط به احراز باکره بودن یا نبودن ایشان نیست. برای اعمال حق حبس و عدم تمکین از شوهر باکره بودن شرط است.

دختر چه باکره باشد یانباشد مستحق نفقه است مگر اینکه ناشزه باشد

با سلام
برای مطالبه نفقه زوجه به پزشک قانونی ارجاع داده نمی شود و در صورت باکره نبودن حق حبس نداشته و نفقه در صورت تمکین به ایشان تعلق خواهد گرفت.

با سلام. حق حبس زمانی زائل میشود که زوجه به اختیار تمکین به صورت خاص کرده باشد, عدم ارتباط زناشویی موجب برقراری حق حبس می گردد. منتها ممکن است زوج مدعی تکمین زوجه گردد که این مسئله با جلب نظر پزشکی قانونی احراز میگردد

سلام. اگر قبل از عقد نیز باکره بوده باشد . میتواند از حق حبس استفاده کرده و هم نفقه و هم مهریه را مطالبه کند . حق حبس ربطی به دوشیزگی ندارذ بلکه صرفا مربوط به وظایف زن در مقابل شوهر است که مصداق بارز آن داشتن رابطه جنسی است. بنابراین اگر رابطه ای صورت نگرفته باشد حتی در صورت باکره نبودن هم نفقه تعلق میگیرد.ولی اگر این رابطه جنسی در دوران عقد باشد در صورتی که نخواهید تمکین کنید فقط نفقه به شما تعلق نمیگیرد، ولی مهر در هر صورت به شما تعلق میگیرد چه تمکین کنید و چه ناشزه باشید.