صرف یک ادعا؛ آیا قاضی رای به استرداد میدهد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۸ #41166212

با سلام بنده زوجه هستم شوهر دادخواست حقوقی استردادد طلا ها و لباس که برای عروسی ام خریده بود کرده و حلقه با شهادت کل خانوادهاش و حتی یه چیزایی رو میخواد مثلا عینک دودی که اطلا من بی اطلاعم و همگی با ارایه فاکتور .. ..
در حالی که وسایل در منزل مان بوده و زمانی که اختلاف نداشتیم وسایل منزل را بدون حضور من به همراه خانواده اش اسباب کشی کردند و بردند و العان هیچ چیزی بجز حلقه در نزد من نیست ... و زکر کرده که این طلاها هدایای خانوادش به خودش بوده او بمن که زنش بودم امانت داده تا برای بدهکاریش هر زمان هر زمان لازم بود پس بگیرد ... و لباس هارا هم به منزل بنزد مادرم امانت داده ایم ... در واقع دروغ محض و هدفش تلکه کردن ماست چه بکنم ایا قاضی رای به استرداد میده من چه بکنم لطفا راهنماییم بکنید من برای او حلقه و کت و شلوار خریدم که منکرش میشود زن شرعی اش بودم و با او یکسال زندگی کردم

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برخی لوازم و اشیاء که مصرف شدنی بوده و از بین رفته در حقیقت قابل مطالبه نخواهد بود
اما برای طلاجات و غیره اگر فاکتوری دارند میتوانند ادعای خود را اثبات نمایند اما شما نیز اگر مدارک و شهودی بر رد ادعای زوج دارید میتوانید به دادگاه ارایه نمایید
و نیز شما نیز لوازمی که برای ایشان خریده اید و فاکتوری دارید ارایه نمایید

در صورتی که فاکتور ها بنام وی باشد می تواند استرداد طلاجات را بخواهد و در واقع شما محکوم خواهید شد

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، باید لوازم و هدایا رو مسترد و اگه ادعایی دارید از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرح دعوی استرداد کنید

سلام.ایشان می توانند با شهادت شهود وارائه فاکتور این امر را اثبات کنند.شما هم برای طلا ولباس ادعایی خود اقدام نمایید.

سلام
آنچه برای شما خریداری شده از جمله لباس عروس و نظایر آن، اگر از بین رفته باشد یا به دیگری منتقل شده باشد، دیگر قابل مطالبه و باز پس گیری نیست.

درصورت وجود فاکتور و شاهد شما محکوم خواهید شد و باید خلاف ادعای ایشان را با شاهد و مدرک اثبات کنید

سلام
با ارائه فاکتور و شهادت شهود میتواند ادعای خود را اثبات کنید و قاضی شما را مکلف به استرداد می‌کند.