برای توقیف اموال زوج باید خودم مال معرفی کنم و پلاک ثبتی بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۲ #41126007

با سلام
من مهریه ام رو از طریق اجرای ثبت اجرا گذاشتم برای توقیف اموال زوج باید خودم مال معرفی کنم و پلاک ثبتی بدم یا خود اداره ثبت لیست تمام اموال ثبت شده را میتونه به دست بیاره؟ باید درخواست جداگانه ای برای اینکار هم بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خودتان پیگیری نمایید و اموال معرفی کنید البته اداره ثبت هم می تواند ولی پیگیری شما بهتر است

بله با معرفی مال توسط خودتان یا از طریق اداره ثبت می توانید نسبت به توقیف آن اقدام نمایید

نیازی به درخواست شما نیست و اداره ثبت خود از مراجع مرتبط با درخواست کتبی شما استعلام میگیرد.

سلام وقت بخیر
زوجه میتواند اموال زوج را به اجرای ثبت معرفی کند و از طریق اجرای ثبت استعلام میشود،در صورت ضرورت اموال معرفی شده زوج توقیف خواهد شد.

درود
اگر اموال را نمیدانید درخواست استعلام و توقیف بدهید

درود بر شما، بله شما بایستی اموال زوج را معرفی نمایید، البته از طریق اداره ثبت میتوانید تقاضا کنید تا در سامانه این اموال را شناسایی کنند.

بله شما باید اموال زوج را معرفی نمایید