آیا باید باز هم بر علیه ظهرنویس درخواست اجرائیه بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۶۶ #41121343

سلام وقت بخیر . بعد از اینکه رای نهایی دادگاه صادر شد در خواست اجرائیه دادم صاحب چک درخواست اعسار نداد و حکم اجرائیه صادر شد ولی شخص ظهر نویس (ضامن چک) در خواست اعسار داد و اعسار ایشان بعد از اعتراض هم در دادگاه تجدید نظر رد شد . حال سوالم اینه که آیا باید بازهم بر علیه ظهرنویس درخواست اجرائیه بدهم؟ و بعد از دستور حکم میتوانم طرف را بازداشت کنم یا باز هم درخواست اعسار میدهد؟ در ضمن چون طلب بنده از ظهر نویس چک بود هسچ اقدامی علیه صاحب چک انجام ندادم. ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر قبلا علیه ظهرنویس اجراییه صادر شده باشد و دعوی اعسار ایشان هم رد شده باشد دیگر نیازی به صدور اجراییه مجدد علیه ایشان نیست و میتوانید دستور جلب ایشان را بگیرید و چنانچه مجددا اعسار بدهند مانع بازداشت ایشان نیست و فقط در صورتی که اعسار ایشان پذیرفته شود و بازداشت باشند آزاد می شوند

سلام
اگر قبلا درخواست اجرائیه داده باشید نیازی به درخواست مجدد نیست و اگر اموالی جهت توقیف ندارند می توانید نسبت به جلب ایان اقدام نمایید

با سلام
با رد شدن اعسار ظهر نویس شما میتوانید از طریق اجرای احکام نسبت به اجرای حکم اقدام کنید و در صورت عدم پرداخت حکم جلب ظهر نویس صادر خواهد شد و چون دادخواست اعسار او به تازه گی رد شده فی الحال کمتر از چند ماه دیگر نمیتواند دادخواست اعسار دهد

"با سلام"
شما از صاحب چک نیز بدوا در خصوص وصول مطالبه چک طرح دعوی نمایید