چگونه مطالبه غرامت و خسارت این چندسال و همچنین تقاضای صدور پروانه ساخت از شهرداری نمایم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۵ #41086635

با سلام
اینجانب در سال ۹۲ یک پلاک زمین مسکونی در غرب ____از شخص حقیقی خریداری نمودم که یک سال قبل توسط شهرداری ____،تغییر کاربری شده بود و به مسکونی تبدیل شده بود، اما در سال ۹۵ که جهت اخذ پروانه کسب مراجعه به شهرداری کردم گفتن زمین شما در اراضی ملی است و از آن زمان تاکنون پروانه نداده اند جهت ساخت و میگویند تا رفع مشکل نمیشود پروانه داد، حال آنکه بنده دو طرح شکایت دارم و دو خواسته ،یک شکایت از شهردار سال ۹۱ که بدون انجام مراحل قانونی و استعلامات اقدام به تغییر کاربری نموده، دوم شهردار فعلی که به زمینهای ملی که خود شهرداری مالک شده و فروخته پروانه میدهد و داده اما به ما که از شخص خریداری نمودیم پروانه نمیدهد.
خواسته های من یک صدور سریع پروانه و دوم پرداخت غرامت و خسارت این چند سال که به من وارد کرده اند چه مالی چه روحی به من و خانواده من و تورمی که حاصل شده برای ساخت.
لذا از شما تقاضای راهنمایی دارم.
ضمن اینکه به تمامی ادارات و فرمانداری و..مراجعات زیادی نموده ایم اما فعلا که مشکل بعد چند سال حل نشده به سازمان بازرسی هم شکایت کردم که شکایت من را رد کردن، اخطار دادگاه هم فرستادم برا شهرداری که هنوز بعد دو هفته هنوز جوابی نداده.
آیا از طریق دیوان عدالت اقدام کنم؟
یا دادگستری ___ و یا ... لطفا مرا راهنمایی کنید ضمن اینکه این مشکل تعداد زیادی از افراد را شامل میگردد و من تنها نیستم.
مچکرم

مشاوره حقوقی شهرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا در دیوان عدالت اداری طرح دعوی ودر صورتی که دیوان دعوی شما تصدیق و بپذیرد می توانید به استناد ان مطالبه خسارت از شهرداری نمایید .موفق باشید